Wat is een Motorola portofoon

Motorola is een bekend merk. Je kent het merk misschien nog wel van het begin van het mobiele telefoon tijdperk. Motorola kon daar het hoofd niet boven water houden en besloot zich volledig toe te leggen op de wereld van de portofoon. De Motorola portofoon is inmiddels uitgegroeid tot een marktleider. Deze communicatiemiddelen zijn een veelgebruikt product om de veiligheid beter te kunnen handhaven, projecten beter te kunnen regisseren en zelfs in levensbedreigende situaties een helpende hand toe te bieden. We kunnen niet meer zonder Motorola portofoon.

Wat zijn de voordelen van een portofoon Motorola

Een Motorola portofoon heeft een metalen behuizing. Hierdoor is de portofoon bestendig tegen water, stof en tegen schokken en vallen. Je kunt de portofoon in alle situaties gebruiken dus. Ook wordt een portofoon door Motorola langdurig getest in barre omstandigheden om jou optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Deze tests omvatten urenlange regenval, maar ook stof stormen, aanraking met zout water, valproeven, trillingen en zowel hevige koude als warme temperaturen. Wanneer een portofoon niet voor de test slaagt, wordt deze niet verkocht.

Ook de interne kwaliteit wordt op veel manieren gewaarborgd. Je kunt gratis software downloaden voor je Motorola portofoon. Zo weet je zeker dat je de modernste technologie gebruikt en optimaal kunt communiceren met elkaar. Het spraaksysteem gaat via helder geluid. Een Portofoon Motorola kan communiceren in een afstand tot en met 16250 m2, door bijna 14 verdiepingen heen en in een open ruimte tot wel bijna 10 kilometer afstand. Je kunt schakelen tussen 8 kanalen waardoor je altijd wel met iemand contact kunt onderhouden.

Wat krijg je nog meer geleverd

Uiteraard wordt er bij de koop van een portofoon Motorola een accu bijgeleverd. Ook ontvang je een riemclip, een handleiding over de werking en een bureaulader. Motorola geeft standaard 2 jaar garantie en verkoopt bijna uitsluitend alleen zwarte portofoons. Heb je er nog geen maar ben je daar wel naar op zoek? Twijfel niet en duik je (online) winkel in.